Yhtä juhlaa -yleisötasting 24.10.2018

Tule kokemaan suomalaisen juhlaruokailun historia täysin uudella tavalla! Hotelli- ja ravintolamuseo järjestää Yhtä juhlaa -opastukseen liittyviä juomakierroksia, joilla kuullaan suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin muutoksista viimeisen sadan vuoden aikana maistellen samalla eri aikakausiin sopivia juomia. Miltä maistuukaan kieltolain aikaan ravintoloissa tarjoiltu kova tee?

Opastettu kierros kestää noin tunnin. Voit ostaa lipun kierrokselle tastingilla tai ilman. Juoma-annokset ovat kooltaan vaihtelevia pieniä tasting-annoksia. Järjestämme kaikille avoimia kierroksia säännöllisesti. Kierroksen voi ostaa myös omalle porukalleen haluamallaan aikataululla.

Tapahtuman lippu voidaan palauttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen lippuja ei voi palauttaa eikä peruuttaa. Lippu ei ole henkilökohtainen, mutta tastinglipuissa on 18 vuoden ikäraja. Saavu paikalle ajoissa! Kierrosta ei järjestetä, mikäli osallistujia on alle 6 henkilöä – tällöin rahat palautetaan.

Hotelli- ja ravintolamuseo on voittoa tavoittelematon yhteisö, joka perii vain osasta tuotteistaan arvonlisäveroa. Näissä lipuissa arvonlisäverollista osuutta on tasting-paketit, á 12 €, josta arvonlisäveron osuutta on 2,32 € ja arvonlisäveroton hinta on 9,68 €.

Seuraavat yleisökierrokset:

ke 24.10.2018 klo 18

ke 7.11.2018 klo 18

Osta liput Holvista: