Yhtä juhlaa -tasting tarjoaa maistuvaa historiaa

Miltä maistuukaan kieltolain aikaan ravintoloissa tarjoiltu kova tee tai perinteikäs Viinake Gambina? Tule kokemaan suomalaisen ruokakulttuurin historiaa uudella, maistuvalla tavalla! Hotelli- ja ravintolamuseo järjestää Yhtä juhlaa -opastukseen liittyviä tasting-kierroksia, joilla kuullaan suomalaisen ruoka- ja juomakulttuurin muutoksista viimeisen sadan vuoden aikana maistellen samalla eri aikakausiin sopivia juomia.

Järjestämme yleisölle avoimia Yhtä juhlaa -tastingkierroksia 25.10. klo 16.30 ja 11.12. klo 18 (LOPPUUNMYYTY)

Opastettu kierros kestää noin tunnin. Voit ostaa lipun kierrokselle tastingilla tai ilman. Juoma-annokset ovat kooltaan pieniä tasting-annoksia.

Tapahtuman lippu voidaan palauttaa viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Tämän jälkeen lippuja ei voi palauttaa eikä peruuttaa. Lippu ei ole henkilökohtainen, mutta tastinglipuissa on 18 vuoden ikäraja. Saavu paikalle ajoissa! Kierrosta ei järjestetä, mikäli osallistujia on alle 6 henkilöä – tällöin rahat palautetaan.

Hotelli- ja ravintolamuseo on voittoa tavoittelematon yhteisö, joka perii vain osasta tuotteistaan arvonlisäveroa. Näissä lipuissa arvonlisäverollista osuutta on tasting-paketit, á 12 €, josta arvonlisäveron osuutta on 2,32 € ja arvonlisäveroton hinta on 9,68 €.

Osta liput Holvista:

11.12.2019 klo 18:00 LOPPUUNMYYTY

Osta liput: