Unelmien piparikoti -työpajat 2018

Maksuttomissa Unelmien piparikoti -työpajoissa Hotelli- ja ravintolamuseossa Kaapelitehtaalla pääsee virittäytymään jouluisiin tunnelmiin kuutena peräkkäisenä lauantaina: 10., 17. ja 24. marraskuuta sekä 1., 8. ja 15. joulukuuta. Työpajat ovat avoinna klo 12-15 ja museoon on vapaa pääsy klo 11-18.

Hopeakoristeita ja kimalletta? Paljon iloisia värejä ja asukkaita? Kaksi kerrosta ja lunta katolla? Työpajoissa pääsee koristelemaan oman unelmien piparikodin asukkaineen. Tarjolla on erilaisia talon muotoisia pipareita sekä koristelutarvikkeita rakeista ja helmistä koristelugeeleihin.

Työpajan yhteydessä voi tutustua hauskaan leipomisen ilosanomaa levittävään Taikinan taju -näyttelyyn, josta löytyy kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Näyttelyssä pääsee tutkimaan esimerkiksi leipomiseen liittyviä tuoksuja ja letittämään pullapitkoja.

Tapahtumasarja toteutetaan Hotelli- ja ravintolamuseon ja Dr. Oetker Suomen yhteistyönä. Tapahtumissa voi levittää joulumieltä osallistumalla Piparikoti-kampanjaan: Dr. Oetker Suomi lahjoittaa euron SOS-Lapsikylän toimintaan jokaisesta #piparikoti-tunnisteella Instagramissa jaetusta piparikotikuvasta.

Tervetuloa viihtymään ja virittäytymään joulun tunnelmaan!