Runoilijan vastaanotto ja pop up -kahvila

Taiteiden yönä 24.8. klo 17-19.15 runoilija Outi-Illuusia Parviainen pitää vastaanottoa Rakkauden tiloja – Nautinnon nälkä -näyttelyssä.

Tule Runoilijan vastaanotolle yksin, rakkaasi tai ystäväsi kanssa! Vastaanottoon kuuluu lyhyt tutustuminen, jonka jälkeen runoilija kirjoittaa vieraalle oman runon. Tapaaminen kestää noin 15 minuuttia.

Monille kävijöille vastaanotto on ollut koskettava kokemus, joka saa tunteet pintaan ja herättää nukkuvia ajatuksia. Tulijoita on aina ollut enemmän kuin vastaanotolla aikoja. Esitystä on nähty Helsingissä Taiteiden yössä ja Runokuu-festivaalilla, Oulussa Muusa-juhlilla sekä Turussa Varsinais-Suomen runoviikoilla. Runoilijan vastaanotto toteutetaan yhteistyössä Runokuu-festivaalin kanssa: www.runokuu.fi

Lisäksi yläasteikäiset koululaiset toteuttavat pop up -kahvilan osana kotitalousopintojaan. Tarjolla on erityisesti lasten makuun suunniteltuja herkkuja!

Hotelli- ja ravintolamuseon, Teatterimuseon ja Valokuvataiteen museon näyttelyt ovat auki klo 17-21. Kuvasuunnituksessa etsitään yksityiskohtia kolmesta museoista. Vapaa pääsy!