Museokortin Rakkausbussit

Tälle matkalle ovat tervetulleita niin museokaveria etsivät, ystävykset kuin pariskunnatkin.

Rakkauden tiloja -hankkeen museot, Museokortti ja Åbergin Linja järjestävät toistamiseen klubimatkan kohti rakkautta. Bussit starttaavat lauantaina 17.6. Helsingistä Kiasman edestä klo 13 ja kuljettavat Teatterimuseon, Hotelli- ja ravintolamuseon, Lottamuseon ja Vantaan kaupunginmuseon rakkausaiheisiin näyttelyihin.

Busseissa aika ei käy pitkäksi! Matkalla tutustutaan rakkauden eri teemoihin, kokeillaan treffi-ideoita ja nautitaan viihdyttävästä ohjelmasta kulttuurin ja rakkauden äärellä.
Rakkautta tämän reitin varrelta löytyy 100% varmasti!

Täysi-ikäisille tarkoitetulla bussimatkalla tarjoillaan lemmenjuomaa ja rakkauden makupaloja. Lottamuseolle saavuttaessa nautiskellaan päiväkahvit makean kera. Lottamuseon kanttiinissa saatavilla lisämaksusta myös suolaisia kahvilatuotteita. Bussit kuljettavat päivän päätteeksi takaisin Helsingin sydämeen sykähdyttäville jatkoille.

Osta lippusi nyt: www.museot.fi/matkakauppa

  • Museokorttilaisten lippu 29€
  • Peruslippu (Museokortittomat!) 59€

 

**

Voita liput bussiin jakamalla treffivinkki!

Jaa paras treffivinkkisi sosiaalisessa mediassa (Instagram, Twitter, Facebook) häshtägillä #treffivinkki. Parhaimman vinkin kertoja voittaa kaksi lippua 17.6.2017 järjestettävään Rakkausbussiin.
Kilpailuaika: 2.6. – 14.6.2017

Rakkauden tiloja -tiimi testaa kilpailuun osallistuneita vinkkejä kesän ja syksyn aikana!