Kaapelimuseoiden perhepäivä: piknik

Perhepäivä kutsuu lapsia ja aikuisia Kaapelitehtaalle lankalauantaina 8.4. klo 11–15.  

Kaapelimuseoiden piknikillä on tarjolla hauska ja runsas kevätkattaus täynnä koko perheelle sopivaa tekemistä, tutkimista ja koettavaa!

Muutamia opastettuja kierroksia lukuun ottamatta ohjelma pyörii koko ajan ja voitte tepastella mukaan silloin kun teille sopii.  

Tämän puuhakattauksen äärellä et jää nälkäiseksi! Lämpimästi tervetuloa. 

OHJELMA: 

Nuuskittavana Kaapelimuseoiden yhteinen Kuvasuunnistus koko tapahtuman ajan! 

Suomen valokuvataiteen museossa voit tutustua sirkkaan ja kameleonttiin Maija Tammen Empatiakone-näyttelyssä, kurkistaa pimiöön ja camera obscuraan Etsin-näyttelyssä tai fiilistellä Kaverikuva-studiossa.     

Teatterimuseossa saat kokeilla ohjatusti työtehtäviä ja testata tietojasi Tarpeisto pääroolissa -näyttelyyn liittyvissä toimintapisteissä. Teatterikissa järjestää discon tanssihepulin iskiessä ja Arkadia teatterin näyttämö ja teatteripuvut odottavat esiintyjiä.   

Hotelli- ja ravintolamuseon Makuasioita-näyttelyssä tarjolla kotkottavaa tunnelmaa ja hauskoja oivalluksia tehtävärasteilla ja Helmi-kanan puuhakierroksilla. Askartelupisteellä on mahdollista päästää luovuus valloilleen ja valmistaa kanamaisia pääsiäiskoristeita kierrätysmateriaaleista.   

Helmi-kanan kotkotukset: opastetut puuhakierrokset klo 13.00 ja 14.00. Kesto 20 min. 

_____  

Perhepäivä on alle 18-vuotiaille maksuton ja aikuisten sisäänpääsyn hinta on 15 euroa. Myös Museokortti käy! 

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.