Tanssin talo rakentuu - Hotelli- ja ravintolamuseo auki normaalisti rakennustyömaasta huolimatta

Kaapelitehtaalle rakentuvan Tanssin talon rakennustyöt ovat vihdoin käynnistyneet! Ensimmäinen rakennustyömaan mukanaan tuova näkyvä muutos on Kaapelitehtaan pihalle pystytetyt työmaa-aidat. Rakennustyöt tuovat muutoksia muun muassa Kaapelitehtaan sisäpihan kulkureitteihin, mutta Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyt ovat auki normaalisti, eikä kulku museoihin ole muuttunut: meille tullaan edelleen Kaapelitehtaan G-päädystä, ns. museopäädystä. Myös tapahtumat, opastukset ja työpajat pyörivät museolla kuten ennenkin.

Syksyllä 2019 on tiedossa maanrakennustöitä, jotka luonnollisesti aiheuttavat jonkin verran meteliä. Pahoittelemme jo etukäteen metelistä mahdollisesti aiheutuvaa harmia asiakkaillemme! Tiedotamme rakentamisen etenemisestä ja sen mahdollisista vaikutuksista museon toimintaan aktiivisesti eri tiedotuskanaviemme kautta.

Tanssin talon uudisrakennuksen on tarkoitus valmistua loppuvuonna 2021. Samalla remontoidaan myös Kaapelitehtaan vanhaa kiinteistöä ja osa sisäpihasta katetaan uudeksi yleisöaulaksi. Hotelli- ja ravintolamuseossa odotetaan innolla tulevaisuutta ja Tanssin talon avautumisen mukanaan tuomaa uutta yleisöä Kaapelitehtaalle. Olemme mukana rakentamassa Kaapelitehtaasta entistä kiinnostavampaa kulttuurikeskusta!

Lisätietoa Tanssin talosta, rakennushankkeen etenemisestä sekä siihen liittyvistä järjestelyistä: https://www.kaapelitehdas.fi/tanssin-talo-rakentuu

Kartta jalankulkureiteistä

Lisätietoa Tanssin talon vaikutuksista Hotelli- ja ravintolamuseon toimintaan:

Anni Pelkonen, museonjohtaja

+358 447474107

anni.pelkonen(at)hotellijaravintolamuseo.fi