Ruokalähetti – kerro työstäsi!

Toimitko tällä hetkellä tai oletko aikaisemmin työskennellyt ruokalähettinä? Kerro meille työstäsi ja kokemuksistasi! Hotelli- ja ravintolamuseo dokumentoi ja tallentaa kokoelmiinsa ruokalähettien työtä koskevaa aineistoa syksyllä 2024.

Voit kertoa ruokalähetin työstä, työpäivien kulusta ja omista kokemuksistasi vapaasti joko

  • kirjoittamalla alla olevan lomakkeen tekstikenttään
  • liittämällä alla olevaan lomakkeeseen valmiin teksti- tai äänitiedoston
  • lähettämällä kirjoituksesi tai valmiin teksti- tai äänitiedoston sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai
  • lähettämällä ääniviestin WhatsAppissa museon amanuenssin Tiina Kiiskisen numeroon 044 747 4099

Jos on helpompi vastata valmiisiin kysymyksiin, voit myös vastata kyselyyn 13.12.2024 mennessä.

Voit myös lahjoittaa omia ruokalähetin työstä kertovia valokuvia museon kokoelmaan näin:

  • liitä alla olevaan lomakkeeseen kuvatiedosto tai -tiedostoja
  • lähetä kuva tai kuvat sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai
  • lähetä kuva tai kuvat WhatsAppissa museon amanuenssin Tiina Kiiskisen numeroon 044 747 4099

Ruokalähetti: kerro työstäsi!

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 50 MB.
    Lahjoittamiesi valokuvien täytyy tekijänoikeussyistä olla sinun itsesi ottamia.
    Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 50 MB.

      Taustatiedot

      Sukupuoli
      Teen ruokalähetin töitä
      Yhteystietoja käytetään vain mahdollisten lisätietojen kysymiseen tai hanketta koskevaan tiedottamiseen, eikä niitä yhdistetä vastauksiin tai lähetettyihin aineistoihin.

      Vastausten ja tiedostojen tallentaminen ja käyttö

      Annan luvan siihen, että lähettämäni vastaukset ja/tai teksti-, ääni- ja/tai kuvatiedostot tallennetaan Hotelli- ja ravintolamuseon kokoelmiin ja niitä voidaan käyttää alla mainituin tavoin.(Pakollinen)
      Vastaukset ja ladatut tiedostot tallennetaan Hotelli- ja ravintolamuseon kokoelmiin, missä ne ovat sekä museon itsensä että asiakkaiden käytettävissä mm. näyttelyihin, tutkimukseen, julkaisuihin ja viestintään. Aineistoa voidaan julkaista verkossa museon kanavissa ja museon Finna-palvelussa (hrm.finna.fi). Museo toimii ja käyttää aineistoja Museolain ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti sekä noudattaa kansainvälisiä museoalan eettisiä sääntöjä (ICOM). Aineiston käyttäjä vastaa siitä, että aineistoa ei käytetä luovuttajaa tai hänen omaisiaan loukkaavassa tai vahingoittavassa tarkoituksessa.
      Lähettämäni vastaukset ja/tai teksti-, ääni- ja/tai kuvatiedostot saa tallentaa kokoelmiin(Pakollinen)

      Museon tietosuojakäytännöistä: https://hotellijaravintolamuseo.fi/info/tietosuoja/

      Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä ja aineistojen käytöstä, voit olla yhteydessä Hotelli- ja ravintolamuseon amanuenssiin Tiina Kiiskiseen, [email protected], 044 747 4099.