Luentosarja: NAM YÖK HÄH - Mistä on ruokaperinteet tehty?

Hotelli- ja ravintolamuseo ja Helsingin työväenopisto järjestävät alkuvuonna 2025 yhteisen ruokaperinteitä käsittelevän luentojen sarjan Hotelli- ja ravintolamuseossa. NAM YÖK HÄH – Mistä on ruokaperinteet tehty? tarjoaa erilaisia näkökulmia ruokaperinteisiin ja liittyy museon samannimiseen näyttelyyn.

to 23.1.2025 klo 17.00
Ruokakulttuuri ja -perinteet voimavarana siirryttäessä kestävään ruokavalioon
Tutkimusprofessori Minna Kaljonen, Suomen ympäristökeskus

to 27.2.2025 klo 17.00
Suomalainen kasvisruokaperinne: löytöretki juurille
Kulttuurintutkija, tietokirjailija Liisa Kaski

to 27.3.2025 klo 17.00
Food Traditions and Identity
Taiteilija AK

Paikka: Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3 (sisäänkäynti Lasipihalta), 00180 Helsinki
Kesto: 1,5 tuntia

Ei ennakkoilmoittautumista. Mukaan mahtuu 3o ensimmäistä. Vapaa pääsy.