Porkkanasta Picassoksi -ruokataidepaja
Syö oma taideteoksesi! Järjestämme Porkkanasta Picassoksi -työpajan yleisölle tiistaina 13.2. klo 17.00-19.00. Vain ennakkolipun ostaneille. Liput myynnissä nyt Hotelli- ja ravintolamuseon Holvi-verkkokaupassa. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä.
Sukella kanssamme taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan. Porkkanasta Picassoksi -työpajassa saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi kuohujuoman kera.
Työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Pajan vetäjänä toimii museolehtori, taidekasvattaja Aino Malminen.
Kesto: 2 tuntia
Kieli: suomi
Osallistujamäärä: 10 osallistujaa
Hinta: 25 € per osallistuja, Museokortilla 20 € (ALV 0 %, emme peri yleishyödyllisestä toiminnastamme arvonlisäveroa), sisältää 1 hengen osallistumisen ruokataidepajaan, ei sisällä tarjoilua. Ei erillistä tarvikemaksua. Museokorttiedun saat Holvissa käyttämällä maksun yhteydessä alennuskoodia ’museokortti’.
Lisätietoja: aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, voit myös kysyä työpajaa omalle ryhmällesi