Kysely ruokalähetin työstä ja työkulttuurista

Toimitko tällä hetkellä tai oletko aikaisemmin työskennellyt ruokalähettinä? Kerro meille kokemuksistasi ja ajatuksistasi vastaamalla ruokalähettien työtä ja työkulttuuria koskevaan kyselyyn!

Vastaukset tallennetaan pysyvästi Hotelli- ja ravintolamuseon kokoelmiin. Voit kertoa työstäsi nimelläsi, nimimerkillä tai anonyymisti.

Kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse vastata ja voit vapaasti valita ne aiheet, joista haluat kertoa.

Kysely ruokalähetin työstä ja työkulttuurista

1. Taustatiedot

Sukupuoli
Teen ruokalähetin töitä (voit valita useita vaihtoehtoja):
Kuinka kauan olet toiminut ruokalähettinä?
Teen ruokalähetin töitä
Minkä yrityksen tai yritysten kautta olet työskennellyt lähettinä nyt tai aikaisemmin (voit valita useita vaihtoehtoja):

2. Ruokalähetin työ ja kokemukset

Esimerkiksi työpäivän kesto, kuinka monta keikkaa tyypillisenä työpäivänä teet, miten valmistaudut töihin.
Minkälaisia varusteita tarvitset työssäsi ja miten olet hankkinut varusteet? Miten ylläpidät ja huolehdit varusteista? Missä säilytät varusteita?
Esimerkiksi mitä kaikkea yrittäjänä toimiminen vaatii, oletko saanut siihen jostakin apua, kuinka paljon esimerkiksi hallintoon menee aikaa?
Esim. miten pystyt järjestämään tauot, miten huolehdit työhyvinvoinnista, miten sää vaikuttaa työntekoon, teetkö töitä yöllä ja minkälaista se on, miten sovitat työn yhteen muun elämän kanssa.

3. Lahjoita halutessasi ruokalähetin työstä kertovia valokuvia

Lahjoittamiesi valokuvien täytyy tekijänoikeussyistä olla sinun itsesi ottamia.
Max. tiedoston koko: 1 GB.

4. Yhteystiedot

Yhteystietoja käytetään vain mahdollisten lisätietojen kysymiseen tai hanketta koskevaan tiedottamiseen, eikä niitä yhdistetä vastauksiin tai lähetettyihin aineistoihin.

5. Vastausten ja valokuvien tallentaminen ja käyttö

Annan luvan siihen, että lähettämäni vastaukset ja mahdolliset kuvatiedostot tallennetaan Hotelli- ja ravintolamuseon kokoelmiin ja niitä voidaan käyttää alla mainituin tavoin.(Pakollinen)
Vastaukset ja ladatut tiedostot tallennetaan Hotelli- ja ravintolamuseon kokoelmiin, missä ne ovat sekä museon itsensä että asiakkaiden käytettävissä mm. näyttelyihin, tutkimukseen, julkaisuihin ja viestintään. Aineistoa voidaan julkaista verkossa museon kanavissa ja museon Finna-palvelussa (hrm.finna.fi). Museo toimii ja käyttää aineistoja Museolain ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti sekä noudattaa kansainvälisiä museoalan eettisiä sääntöjä (ICOM). Aineiston käyttäjä vastaa siitä, että aineistoa ei käytetä luovuttajaa tai hänen omaisiaan loukkaavassa tai vahingoittavassa tarkoituksessa.
Lähettämäni vastaukset ja mahdolliset kuvatiedostot saa tallentaa kokoelmiin(Pakollinen)

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä ja aineistojen käytöstä, voit olla yhteydessä Hotelli- ja ravintolamuseon amanuenssiin Tiina Kiiskiseen, tiina.kiiskinen@hotellijaravintolamuseofi-wp28215.test.cchosting.fi, 044 747 4099.

Museon tietosuojakäytännöistä: https://hotellijaravintolamuseo.fi/info/tietosuoja/

Haku