Mahdollistajat-etäpaja

Osallistavan etäpajan aikana opiskelijat tutustuvat monipuolisesti ravitsemis- ja majoitusalan historiaan ja alan toimijoiden ammatti-identiteetteihin. Pajan aikana tutustutaan myös museon Makuasioita-näyttelyn makoisimpiin paloihin videon välityksellä ja pohditaan tämän päivän ammattilaisuutta.

Ensisijainen kohderyhmä ovat pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitsevat majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan ammatilliset oppilaitokset, joille pajat ovat maksuttomia. Pajoja voidaan järjestää myös opastusmaksun hinnalla muille ryhmille. Pajojen tavoite on lisätä Hotelli- ja ravintolamuseon palveluiden saavutettavuutta. 

Etäpaja toteutetaan Microsoft Teams-alustalla. Osallistumista varten tarvitaan yksi tietokone, josta kuvan voi heijastaa seinälle tai valkokankaalle. Eduksi on, jos osallistuvan ryhmän käytössä on webbikamera ja kaiutinmikrofoni (esim. Jabra).

Työpajojen sponsorina ja yhteistyökumppanina on Palvelualojen ammattiliitto PAM ry.

Kielet: suomi
Kesto: 75 minuuttia + 15 minuuttia yhteyden testaamiseen ennen pajan aloittamista
Kohderyhmä: majoitus-, matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijat
Ryhmäkoko: 5-25 henkeä, sovellettuna isommille ryhmille
Hinta: pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitseville ryhmille maksuton, koulut ja oppilaitokset 88 euroa
Esitehtävä: pajaan sisältyy esitehtävä

Varaukset ja lisätietoa: Museolehtori Aino Malminen, aino.malminen(at)hotellijaravintolamuseo.fi, +358 44 747 4106; Etäpajan voi varata yhdelle tai useammalle ryhmälle.

Haku