Suomalaisen makumaailman jäljillä
Miten Suomen historia ja luonto näkyvät ruoka- ja juomakulttuurissa? Mitä maailman onnellisimmassa maassa syödään? Opastetulla kierroksella Makuasioita-näyttelyssä tutustutaan suomalaiseen makumaailmaan ja kulttuuriin. Kierros sisältää kolme ruokamaistiaista ja kaksi juomamaistiaista (sienisalaatti ruisleivällä, riista/poromakkara, leipäjuusto lakkahillolla, alkoholiton lonkero ja kotikalja).
Paikka: Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Kesto: max 1,5 tuntia
Kieli: suomi, ruotsi tai englanti
Osallistujamäärä: 5-25
Hinta: 50 € / henkilö (sis. ALV)
Maksutapa: käteinen, kortti tai lasku
Tiedustelut: varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi