
Mathildan makukoulu -työpaja
Draamallisessa ja toiminnallisessa makukoulussa maistellaan ja haistellaan lasten isovanhempien lapsuudesta ja nuoruudesta tuttuja makuja ja tuoksuja. Työpaja vahvistaa myönteistä ja luonnollista suhtautumista ruokaan sekä omien makumuistojen ja mielipiteiden merkitystä.
Makukoulu korostaa kestävän kehityksen mukaisia teemoja kuten satokausien mukaista ruokakulttuuria sekä omien aistien käyttöä, minkä avulla voidaan edistää hävikin vähentämistä.
Kielet: suomi, ruotsi, englanti
Kesto: noin 1 tuntia
Kohderyhmä: 5–10-vuotiaat
Ryhmäkoko: 5-25 henkeä
Hinta: 100 € koulut (sis. pääsymaksut)
Varaukset ja lisätietoja: varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi; Varattavissa ti–pe klo 9.30–11.00.
Muutokset ja peruutukset on tehtävä viimeistään 10 vrk ennen käyntiä, tämän jälkeen perutuista varauksista veloitamme 50 %. Peruuttamattomista opastuksista perimme täyden hinnan (opastus + tilatut lisäpalvelut).