Ryhmähaastatteluja sateenkaarevasta ravintola- ja yöelämästä

Missä ravintoloissa, baareissa ja muissa paikoissa sateenkaari-ihmiset ovat eri vuosikymmeninä viettäneet iltaa, tavanneet ystäviä, etsineet seuraa, juhlineet jne.?

Hotelli- ja ravintolamuseo ja Työväen Arkisto järjestävät marras-joulukuussa ryhmähaastatteluja, joissa muistellaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille tärkeitä ravintoloita, baareja ja illanviettopaikkoja. Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia amanuenssi Tiina Kiiskiselle osoitteeseen tiina.kiiskinen@hotellijaravintolamuseo.fi

Tilaisuudet taltioidaan äänittämällä ja aineisto tallennetaan Työväen Arkiston kokoelmiin. Toivomme osallistujien tuovan mukanaan ravintola- ja yöelämään liittyviä valokuvia, ruokalistoja tai muuta materiaalia. Halukkaat voivat lahjoittaa aineistot Hotelli- ja ravintolamuseon kokoelmaan.

Tilaisuudet järjestetään Helsingissä Työväen Arkistossa (Sörnäisten rantatie 25). Tilaisuuksissa paikalla ovat Hotelli- ja ravintolamuseon amanuenssit Tiina Kiiskinen ja Laika Nevalainen sekä Työväen Arkiston tutkija Anna Piispanen.

Työväen Arkisto järjestää halukkaille myös yksilöhaastatteluita aiheen tiimoilta. Voit myös vain lahjoittaa valokuvia tai muuta materiaalia Hotelli- ja ravintolamuseolle.

Lisätietoja: amanuenssi Tiina Kiiskinen, tiina.kiiskinen@hotellijaravintolamuseo.fi, 044 747 4099