Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Nautinnon nälkä -antologia julkaistaan 14.2.

nautinnon nälkä_kansi pieniMiksi Marilyn Monroe halusi ostaa Suomessa käydessään kalakukon? Kuinka neurootikko valmistaa kanaviillokin? Millainen rakkaustarina alkoi helsinkiläisessä Kappeli-ravintolassa kieltolain aikaan?

Nautinnon nälkä -antologia tarjoaa lukijalle herkullisen kattauksen tuoreita suomalaisia ruokanovelleja. Kirjallisen keittiönsä avaavat Virpi Hämeen-Anttila, Erkka Mykkänen, Miki Liukkonen, Leena Parkkinen, Juha-Pekka Koskinen, Johanna Sinisalo, Hannu Väisänen ja Tuija Välipakka.

Kirja liittyy Hotelli- ja ravintolamuseon näyttelyyn Rakkauden tiloja – Nautinnon nälkä, joka kertoo rakkaudesta ravintolassa, oli sitten kyse rakkaudesta toiseen ihmiseen tai ruokaa. Kirja on toteutettu yhteistyössä 150-vuotisjuhliaan viettävän Ravintola Kappelin kanssa ja sen ovat toimittaneet Venla Rossi ja Jaakko Hämeen-Anttila.

Kirja on ostettavissa Hotelli- ja ravintolamuseon museokaupasta hintaan 12 €. Voit tilata kirjan myös kotiin toimitettuna hintaan 15 € (sisältää postitus- ja laskutuslisän) lähettämällä viestin osoitteeseen hrm@hotellijaravintolamuseofi-wp28215.test.cchosting.fi. Kerrothan viestissä toimitusosoitteen ja tilaamasi kappalemäärän.

Haku