Tutustu tuleviin herkullisiin näyttelyihimme. Näyttelyiden aikatauluihin voi tulla muutoksia.
Tulevat näyttelyt
Aurinkokuivattuja porkkanoita
Palkitun kuvataiteilijan Anu Tuomisen ruokaa ja juomaa käsittelevät, värikkäät ja leikkisät teokset valtaavat Hotelli- ja ravintolamuseon Makuasioita-ydinnäyttelyn. Näyttely tarjoaa löytämisen, oivaltamisen ja ihmettelyn iloa. Mitä ajatuksia herättävät leirinuotiolle piiloutuneet metsäneläimet tai baaritiskin oluttölkeistä karkaavat mehiläiset?
Ruokalähetin päiväkirja
Hotelli- ja ravintolamuseon pienoisnäyttelyssä käsitellään lähettien työarkea heidän itsensä näkökulmasta. Millainen on ruokalähetin tyypillinen työpäivä tai onko sellaista? Millaisissa olosuhteissa lähetti työskentelee? Liittyykö työhön haasteita tai ilonaiheita? Yhteistyökumppanina Palvelualojen ammattiliitto PAM ry ja PAM Couriers Finland.
Kuohuvat kymmenet – ravintolavalokuvia 1960- ja 1970-luvuilta
Suomessa 1960- ja 1970-luvut olivat murroksen ja kehityksen aikaa. Elintaso nousi, Suomi kaupungistui, nuorisokulttuuri vahvistui. Myös ravintolakenttä koki mullistuksia. Miten yhteiskunnan muutokset ja murrosaika näkyivät ravintoloissa ja niiden asiakkaissa? Hotelli- ja ravintolamuseon kokoelmiin pohjautuva valokuvanäyttely pureutuu kuohuviin vuosikymmeniin ravintoloiden näkökulmasta.