Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Föreläsningsserie: Känn din mat – Hur formas mattraditioner?

Hotell- och restaurangmuseet och Helsingfors arbis anordnar i början av 2025 en gemensam föreläsningsserie om matkultur. Känn din mat – Hur formas mattraditioner? erbjuder olika perspektiv på mattraditioner och anknyter till museets utställning med samma namn.

Torsdag 23 januari 2025 kl. 17.00 (på finska)
Matkultur och traditioner som resurser för en hållbar kosthållning
Forskningsprofessor Minna Kaljonen, Finlands miljöcentral

Torsdag 27 februari 2025 kl. 17.00 (på finska)
Den finska vegetariska mattraditionen: en resa tillbaka till rötterna
Kulturforskare och fackboksförfattare Liisa Kaski

Torsdag 27 mars 2025 kl. 17.00 (på engelska)
Food Traditions and Identity
Konstnär AK

Plats: Hotell- och restaurangmuseet, Kabelfabriken, Kabelfabrikens torg 3 (ingång via Glaspihlan), 00180 Helsingfors

Varaktighet: 1,5 timmar

Ingen förhandsanmälan krävs. De 30 första deltagarna får plats. Fri entré.

Haku