Talon väkeä -opastus
Ravintola- ja cateringalan opiskelijat: Talon väkeä
Makuasioita-näyttely johdattaa opiskelijat paikkoihin, joissa ruoka- ja juomakulttuuria rakennetaan. Ruoka- ja juomakulttuurin historia on värikäs tarina makuasioiden vaiheista ja ihanteista.
Vuorovaikutteisen opastuksen aikana jäljitämme ravintola- ja cateringalan muutoksia ja pohdimme omaa rooliamme elämysten mahdollistajina ja ruokavaikuttajina. Opastuksen aikana teemme pieniä tehtäviä.
Opastuksen tavoite on vahvistaa ravintola- ja cateringalan opiskelijoiden ammatti-identiteettiä. Oma rooli sukupolvien ketjussa ja elämysten tuottajina antaa merkitystä omalle toiminnalle.
Kesto: 45 minuuttia
Hinta: 88 euroa
Kielet: suomi, selkosuomi, ruotsi, englanti
Kohderyhmä: ravintola- ja cateringalan opiskelijat
Varaaminen: varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi