Talon väkeä -opastus

Ravintola- ja cateringalan opiskelijat: Talon väkeä

Makuasioita-näyttely johdattaa opiskelijat paikkoihin, joissa ruoka- ja juomakulttuuria rakennetaan. Ruoka- ja juomakulttuurin historia on värikäs tarina makuasioiden vaiheista ja ihanteista.

Vuorovaikutteisen opastuksen aikana jäljitämme ravintola- ja cateringalan muutoksia ja pohdimme omaa rooliamme elämysten mahdollistajina ja ruokavaikuttajina. Opastuksen aikana teemme pieniä tehtäviä.

Opastuksen tavoite on vahvistaa ravintola- ja cateringalan opiskelijoiden ammatti-identiteettiä. Oma rooli sukupolvien ketjussa ja elämysten tuottajina antaa merkitystä omalle toiminnalle.

Kesto: 45 minuuttia

Hinta: 88 euroa

Kielet: suomi, selkosuomi, ruotsi, englanti

Kohderyhmä: ravintola- ja cateringalan opiskelijat

Varaaminen: varaukset(at)hotellijaravintolamuseo.fi