Vielä ehdit! FOOD TATTOO -yleisöopastus

Vielä ehdit tutustua FOOD TATTOO -näyttelyyn opastetulla kierroksella! Suosittu ja kehuttu FOOD TATTOO -näyttelymme on avoinna enää 7.1.2024 asti. Järjestämme näyttelyn viimeisen yleisöopastuksen keskiviikkona 3.1.2024 klo 17.00. Opastukselle voi osallistua vain ennakkolipulla (12 €/hlö, Museokortilla 7 €). Paikkoja on rajoitetusti. Liput ovat myynnissä Holvi-verkkokaupassamme. Museokorttilaisen alennuksen saat käyttämällä maksun yhteydessä museokortti-alennuskoodia.

Oletko pohtinut miksi kukaan antaisi tatuoida avokadon pohkeeseensa? Saati sitten ahvenen tai lentävän karjalanpiirakan käteensä? Tai miksi ylipäätään ihmiset tatuoivat ihoonsa ruoka- ja juomamuistoja?

FOOD TATTOO — Lentävä karjalanpiirakka ja muita ruokatatuointeja -opastuksella tutustutaan tatuointeihin ja tarinoihin Meeri Koutaniemen kuvaamien ruoka- ja juomatatuointien takana. Tatuointeja on historian saatossa hankittu monista syistä. Nykyään ne ovat monelle tärkeä itseilmaisun lähde ja iholle päätyykin itselle merkityksellisiä asioita. Silti tai juuri siksi tarinat myös ruoka- ja juomatatuointien takana ovat yhtä moninaisia kuin niiden kantajat.

Opastuksen kesto on noin 45 minuuttia ja opastuskielenä on suomi. Oppaana toimii museolehtori, taidekasvattaja Aino Malminen.