Triplasti kivaa kaikille - syys-marraskuun ilmaisillat

Joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 17–20 Hotelli- ja ravintolamuseoon sekä muihin Kaapelimuseoihin on vapaa pääsy. Avoinna ovat kaikkien museoiden näyttelyt ja välillä tarjolla on muutakin ohjelmaa!

Syyskuun, lokakuun ja marraskuun ilmaisina iltoina tarjolla on Triplasti kivaa kaikille, eli yhteensä tunnin mittainen johdatus kaikkiin Kaapelimuseoihin. Opastuskierrokselle mahtuu mukaan 20 ensimmäistä.

TRIPLASTI KIVAA KAIKILLE!

Keskiviikkoisin 27.9., 25.10. ja 29.11. klo 18.00–19.00

Opastuksen aikana saat Suomen valokuvataiteen museon, Teatterimuseon sekä Hotelli- ja ravintolamuseon sisällöistä pienen maistiaisen, jonka avulla voit jatkaa omatoimista tutustumista näyttelyihin. Teatterimuseon Arkadia-salissa tutustumme suomalaisen teatterin alkuvaiheisiin ja kuulemme tosielämän tarinoita teatterimaailmasta. Hotelli- ja ravintolamuseossa herättelemme makumuistojamme ja jäljitämme ruoka- ja juomakulttuurissa tapahtuneita muutoksia. Suomen valokuvataiteen museossa kurkistamme pimiöön ja pohdimme Etsin-näyttelyssä keskustellen valokuvan ajankohtaista roolia ja merkitystä jokaisen arjessa.

Kierrokselle mahtuu enintään 20 henkilöä. Ilmoittautuminen museoiden aulassa, ei ennakkoilmoittautumista.

Kierroksille on vapaa pääsy!