Oispa kaljaa -etätasting 22.4. klo 18 - Oluen valmistuksen historiaa

Tule mukaan oluen valmistuksen historiaa käsittelevään Oispa kaljaa -etätastingiin keskiviikkona 22.4.2020 klo 18! Klikkaa itsesi mukaan Facebook-tapahtumaan ja lue lisää: https://www.facebook.com/events/598638460732687/

Hotelli- ja ravintolamuseon Oispa kaljaa -näyttely Helsingin Kaapelitehtaalla on kiinni yleisöltä koronavirustilanteesta johtuen, mutta järjestämme verkossa etätastingeja näyttelyn teemoihin liittyen. Tastingit vetää olutasiantuntija Anikó Lehtinen, joka on yksi näyttelyn käsikirjoittajista.

Keskiviikkona 22.4.2020 klo 18 järjestettävä etätasting keskittyy oluen valmistuksen historiaan ja oluen raaka-aineiden tuntemiseen. Käymme läpi niin muinaisen oluen teon kuin oluenvalmistuksen kehittymisen nykyaikaiseksi uusine keksintöineen. Mikä kaikkia raaka-aineita oluessa on ennen käytetty ja mitkä niistä ovat säilyneet? Mikä on oluen uusin raaka-aine? Nämä kaikki kysymykset ja paljon muuta selvitämme maistellen samalla kolme olutta, jotka liittyvät olennaisesti oluen valmistuksen historiaan.

Tervetuloa Oispa kaljaa -etätastingiin!