MHAW: Virtuaaliopastus Palveluksessanne 27.5.

Palveluksessanne -näyttelyssä pääset kurkistamaan hotellien ja ravintoloiden kulissien taakse ja näet vilauksen työntekijöiden arkisesta aherruksesta, olipa työpisteenä sitten hotelli, keittiö, sali, baari tai Alkon myymälä.

Opastus alkaa klo 13.00 ja kestää noin 45 minuuttia. Opastus on osa Mental Health Art Weekin ohjelmaa. Opastus järjestetään museon Zoom-alustalla. Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen museon Holvi-sivustolla.

Tämä on myös viimeinen kerta kun Palveluksessanne-näyttelyyn on mahdollista tutustua, sillä museo sulkeutuu näyttelyuudistuksen vuoksi ja aukeaa uudistettuna syksyllä 2021.

 

Mikä Mental Health Art Week?

Museokortti ja MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Hyvinvointia kulttuurista -kampanja nostaa esiin kulttuurin vaikutuksia mielen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Kampanja huipentuu 24.–30. toukokuuta järjestettävään Mental Health Art Week -teemaviikkoon, jolloin Museokortti-kohteet järjestävät virtuaalitapahtumia, joihin jokaisella on vapaa pääsy. Tutustu ohjelmaan Museokortin-sivuilla.