Makumuistoja ja hyppysellinen nostalgiaa - opastettuja muistelukierroksia

Makuasioita-näyttelymme sopii nostalgian ystäville, sillä näyttelyssä voit matkustaa ajassa taaksepäin ja palata niin makeisiin kuin happamiin ruoka- ja juomamuistoihin. Neljänä keväisenä aamupäivänä suuntaamme yhdessä katseemme menneeseen ja palautamme mieliimme näitä muistoja.

Monet muistoistamme syntyvät sosiaalisissa tilanteissa: yhdessä ystävien, perheen tai sukulaisten kanssa ja luovat samalla yhteisesti jaettua menneisyyttä. Ehkä muistat lapsuuden kesäpäivät, jolloin nautitte eväitä perheen kanssa aurinkoisella heinäpellolla vai muistatko sen kutkuttavan hetken, kun näit ravintolassa tai kahvilassa vilaukselta tulevan puolisosi? Tai muistatko miltä maistui ensimmäinen kupillinen kahvia ja miten jännittävää oli majoittua hotelliin? Ja kouluruoka, siitä meillä kaikilla on varmasti muistoja jaettavaksi asti!

Tule siis jakamaan kanssamme maistuvia muistoja. Opastettujen muistelukierrosten aikana tutustumme valittuihin paloihin Makuasioita-näyttelystämme ja muistelemme yhdessä menneitä makuja ja kokemuksia. Samalla pääsemme pohtimaan millaisen jäljen me jätämme suomalaiseen ruoka- ja juomakulttuuriin.

Opastetut muistelukierrokset lähtevät klo 9.30 museon kolmannen kerroksen aulasta. Ovet aukeavat klo 09.00, tarjoamme ennen kierrosta muistelijoille kahvit.

Keskiviikkona 19.4. Ikimuistoisia kahvihetkiä ja ravintolamuistoja

Keskiviikkona 26.4. Ensimmäinen drinkkini ja muita baarimuistoja

Keskiviikkona 3.5. Ruokamuistoja kotoa ja koulusta

Keskiviikkona 10.5. Muistoja matkoilta ja majoituksista.

Osallistuminen kierroksille museon sisäänpääsymaksulla: Eläkeläiset 6 € tai Museokortti.

Osallistu vain yhdelle kierrokselle tai tule mukaan muistelemaan useamman kerran, jokainen kierros on erilainen. Kierroksille mahtuu mukaan 15 henkeä. Ilmoittauduthan ennakkoon: aino.malminen@hotellijaravintolamuseo.fi / 044 74 74 106

Kierros kestää reilun tunnin, jonka jälkeen museoon voi halutessaan tutustua itsenäisesti.