Kippis suomalaiselle juomahistorialle
Art Goes Kapakka
Ravintola Carelia (Mannerheimintie 56)
Keskiviikkona 24.8. klo 17.30
1910-luvulla tulivat Suomeen amerikanbaarit ja cocktailit, kieltolaki piilotti alkoholin teekuppeihin, sota-aikana säännösteltiin ja juotiin väkeviä. 1960-luvulla keskiolutbaareja syntyi myös maaseudulle ja nousukaudella alkoholi vapautui syömisestä. Juomalehtori Merja Nummen hauska, kuvallinen johdatus suomalaisten ravintolajuonnin historiaan koetaan nyt Art goes Kapakassa: mitä juomia viimeisen sadan vuoden aikana ravintoloissa on juotu ja mitkä ovat eri aikakausien suosituimmat cocktailit.
Esitelmässä käydään läpi aikojen saatossa ja yhä edelleen suosittuja cocktaileja eri vuosikymmeniltä. Ravintola Carelian henkilökunta valmistaa tilaisuuden aikana esitelmässä esille tulevia juomia, joita yleisön on mahdollista ostaa.
Lue lisää https//www.artgoeskapakka.fi/event/maista-kippis-suomalaiselle-juomahistorialle