Finnjävelin pirullisen hyvä Nam Yök Häh -erikoisillallinen 25.10.2024

Finnjävelin pirullisen hyvä Nam Yök Häh -erikoisillallinen

Miltä maistuvat suomalaisen ruokakulttuurin juuret ja perinteet?

Osana Hotelli- ja ravintolamuseon Nam Yök Häh -näyttelyä Ravintola Finnjävel ja museo järjestävät 25. lokakuuta 2024 kello 18-21 erikoisillallisen, jossa sukelletaan ruokaperinteiden ja perinneruokien maistuvaan maailmaan yhdessä.

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus maistaa historiaa tämän päivän twistillä.

Ilta alkaa yhteisellä tutustumisella museon uuteen ruokaperinteillä herkuttelevaan näyttelyyn NAM YÖK HÄH – Mistä on ruokaperinteet tehty?

Iltaa jatketaan maistuvalla neljän ruokalajin erikoisillallisella, joka on katettu museon tunnelmallisiin näyttelytiloihin. Illallisesta vastaa näyttelyn yhteistyökumppani Ravintola Finnjävel, joka tulkitsee suomalaista ruokaperinnettä modernisti niin, että vanhat tutut maut ja annokset yllättävät, hurmaavat ja herkistävät.

Herkullinen menu sisältää:

KARJALANPIIRAKKA JA MUNAVOITA

SIENIPUURO JA SIENILIENTÄ

“SÄRÄ”
HAUDUTETTUA KARITSAN KYLKEÄ
YRTEILLÄ MAUSTETTUA PAISTINLIENTÄ JA MAKEITA JUUREKSIA

TIIKERIKAKKUA JA MOKKAKREEMI

Menu voidaan toteuttaa kasvisversiona, laktoosittomana ja gluteenittomana. Vegaaninen versio ei valitettavasti ole mahdollinen. Ruokiin sopiva viinipaketti on mahdollista ostaa paikan päällä. Illallisella on käytössä pitkät pöytämuodot.

Tapahtumalippu 75,00 €, sisältäen neljän ruokalajin erikoisillallisen museossa järjestettävänä yksityistilaisuutena sekä tutustumisen näyttelyyn. Museokortilla lippu on 65,00 €. Vain ennakkolipun ostaneille, liput myynnissä museon Holvi-verkkokaupassa. Museokorttiedun saat Holvissa maksuvaiheessa koodilla Museokorttietu. 

Tapahtuman kesto kello 18.00–21.00.

Tapahtumapaikka: Hotelli- ja ravintolamuseo, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki. Sisäänkäynti Kaapelitehtaan Lasipihalta.

Herkuttele historialla!

Kuva: Finnjävelin karjalanpiirakka